Uudised

Maailma 1. tõukekelgu rogain Otepääl Pühajärve jääl 18.03

10:20 04.03.2018

Loodusturism.ee matkakorraldus ja Otepää Jooksutuur kutsuvad maailma esimesele tõukekelgu oreienteerumismatkale, mis toimub 18. märtsil algusega kell 12. Lisainfo ja registreerumine loodusturism.ee kodulehel.

Tõukekelgurogaini ülesehitus on lihtne – kindlaksmääratud aja jooksul (2h) tuleb läbida järvemaastikul olevaid kontrollpunkte, kogudes nende eest võimalikult palju punkte. Kontrollaja ületamist trahvitakse punktide mahaarvamisega.

Erinevatel kontrollpunktidel on erinev „väärtus“. Kaugemal asuvad ja keerulisematel maastikuosadel paiknevad kontrollpunktid on suurema väärtusega. Kontrollpunktide läbimise järjekord on vaba ja iga osaleja otsustab ise, milliseid kontrollpunkte ja millises järjekorras läbida, planeerides omale jõukohase raja. 

Koguneme 1h-30min enne algusaega GMP Pühajärve restorani alumises rannaparklas, kus Mõisalahest jagatakse kell 12 kaardid ja asutakse rajale. Vaata postitusi ja osalejaid ka FB eventist.

Loodusturism.ee matkakorraldus on võtnud kolmandat järjestikust hooaega rajada ja hooldada Otepää Pühajärve jääl Vabariigi pikimat, tervelt 10km kogu järve ulatuses kaldajoont kopeerivat jäärada. Avatud on ka varasemad 3km ja 6km tagasipöörded.

Spordimuuseum jagab kõikidele osalejatele vouchereid, millega saab muuseumi külastada 30% soodustusega. Sangaste HELEN helbed jagab loosimängu hommikuputrusid. Kolmele parimale mehele ja naisele auhinnaks medal!

Olete kõik lahkesti osalema oodatud!

Lisainfo: Imre Arro +372 527 2701
imre@loodusturism.ee
www.facebook.com/imre.arro

Loodusturism OÜ
www.loodusturism.ee/et/
www.facebook.com/loodusturism.ee

Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica