Uudised

Spordinädal Otepää vallas

10:30 06.09.2020

23.-30.09 on toimumas üle Eestiline spordinädal.  Vahetult enne ja spordinädala raames toimub ka mitmeid spordiüritusi Otepää vallas.

19.09 toimub DISCGOLFi võistkondlik mängimine Tehvandi Spordikeskuse rajal. Üritus on mõeldud valla elanikele, sõpruskondadele ja firmade, asutuste kollektiividel ning osalemine on tasuta.

DISCGOLFI võistlus on esimene etapp Otepää Valla mängude raames korraldatavatest üritustes ning korraldajaks OTEPÄÄ SPORT MTÜ koos Otepää Vallavalitsusega. Täpsem info ja registreerimine – www.otepaasport.ee , Ago Arro ago@otepaasport.ee

21.09 toimuvad nädala alguses Otepää lahtised meistrivõistlused kergejõustikus ning teatejooks (traditsioonilise Volbiröö teatejooksu formaadis).

Täpsemalt 21.09 kell 14.00 alustatakse Tehvandi staadionil kergejõustiku võistlustega oodatud on osalema vanuseklassid U14; U12 ja U10. Proovile saab end panna palliviskes, kaugushüppes ning 60m jooksus. Osalemine on tasuta ning parimatele auhinnad!

Kell 17.00 algab teatejooks. Traditsiooniliselt on teatejooks toimunud volbriööl, kuid käesoleval aastal tuli see COVID-19 viiruse tõttu edasi lükata.  Teatejooks toimub traditsiooniliselt samal rajal. Osalema on oodatud 7-liikmelised võistkonnad, kellest vähemalt 3 peavad olema naissoo esindajad. Vanuse osas piiranguid ei ole, oodatud nii täiskasvanud, kooliõpilased kui ka seeniorid. Osalemine on tasuta ning auhinnad kõigile võistkondadele! Võistkondade eelregistreerimine e- mailil: halliste@msn.com hiljemalt 17.septembril. Palun pange kirja võistkonna nimi ja võistlejate ees- ja perekonnanimed.

22.09 toimub liikumissarja PUKA LIIGUB etapp Puka staadionil
Info ja korraldaja MTÜ PUKA NOORTEPESA. Loositakse välja meeneid ning eelkooliealised on rajale lubatud jalgratastel.

23.09 toimub Spordinädala ametlik avasündmus ehk heategevuslik Teatejooks ka Otepää Keskväljakul. Teatejooksu ühe eestvedaja Erik Pallase sõnul on Teatejooksule teretulnud kõik 5.-9. klasside lapsed. Iga kool võib välja panna piiramatul arvul meeskondi. Tiimis on kaheksa liiget, iga osaleja läbib 200 kuni 400 meetri pikkuse distantsi. Võitjaid välja ei selgitata, oluline on osavõtt. Joostakse Teatejooksu särkides, osalemine on tasuta, registreerida saab kuni kolmapäeva, 9. septembrini kodulehel www.teatejooks.ee.

24.09.2020 toimub esmakordselt Otepää Valla ujumisvõistlus
Korraldajaks ujumisklubi YESS ja Otepää Vallavalitsus. Ujumisvõistlus toimub Pühajärve Spa & Tervisekeskuse ujulas. Osalema on oodatud kõik vanusegrupid, võistlustel toimub arvestus kokku 11 vanuseklassis, alates  vanuseklassist 2014 ja nooremad kuni vanuseklassini 1970 ja vanemad. Võistlused on valla kodanikele tasuta ning parimatele auhinnad.
Info ja registreerimine (tähtaeg 22.09.2020) e-meilile mariliis@yess.ee 
 

Loe juhendit www.otepaa.ee

Tanel Allas
Otepää Vallavalitsus
Spordispetsialist

Allikas: www.otepaa.ee
Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica