Uudised

Alustas Otepääd tutvustav jutusaade

15:20 06.10.2021

Alates 6. oktoobrist 2021 saab taskuhäälinguna kuulata jutusaadet „Tunnike Otepääd", kus Otepää Kultuurikeskuste praegune loomejuht Kaidi Pajumaa ja endine loomejuht Merilin Kirbits tutvustavad tunni aja jooksul Otepää valla huvitavaid inimesi ja projekte, mis on ühel või teisel viisil seotud Otepää vallaga.

Jutusaates kajastatakse ka iganädalasi kohalikke vallauudiseid ja – kultuurisündmusi. Saate eesmärk on saada tuttavaks Otepää vallas elavate või siitkandist pärit aktiivsete inimestega ja õppida tundma inimest tema ameti taga. Saate tegijad soovivad pakkuda nii vallaelanikele kui ka kaugematele kuulajatele põnevaid persoonisaateid ja ülevaadet iganädalastest uudistest ning kultuurisündmustest just kaasaskantava ja igal pool kuulatava vestlussaate näol. Uut jutusaadet saab kuulata igal kolmapäeval, kõiki saateid saab hiljem ka järele kuulata.

Esimeses saates tutvustavad saatekülalised iseennast.

Mõte luua sellisel kujul kultuuriplatvorm oli Kaidi Pajumaal juba suvel, mil ta Otepää Kultuurikeskustesse loomejuhina tööle asus. Sarnases formaadis taskuhäälingu algatas ta tänavu aasta kevadel Nõo vallas koos kaassaatejuhi Mikk Sügisega.

„Nõo vallas on NÕOCASt toimetanud seitse kuud. Projekt läks üle ootuste hästi käima ja senine tagasiside kuulajatelt ning saatekülalistelt on olnud äärmiselt positiivne", sõnas Kaidi Pajumaa. „Otepääle saadet tehes tuginen oma pooleaastasele kogemusele ning olen kindel   jutusaate „Tunnike Otepääd" õnnestumises."

Ideed, et Kaidi Pajumaad võiks kutsuda vestlussaadet vedama ka Otepää vallas, oli endine loomejuht Merilin Kirbits juba varasemalt planeerinud.  Seetõttu asutakse jutusadet vedama ühise tandemina.

 „Soovin olla kursis Otepääl toimuvaga ning õppida inimesi veel rohkem tundma oma kodukohas. Lisaks näitlejana pakub töö ainult häälega uusi väljakutseid ning paneb mind ka saatejuhi rollis proovile. Kindlasti on "Tunnike Otepääd" see, mis mind Otepääga ühenduses hoiab," lisas kaassaatejuht Merilin Kirbits.

 „Tunnike Otepääd" on leitav sotsiaalmeedia kanalist Facebook, (FB/Tunnike Otepääd) kus on viide Spotify lingile, millelt saab saadet kuulata. Igal kolmapäeval on uus saade koos uue külalisega. Saate toob kuulajateni Otepää Kultuurikeskused. Saadet toetab Otepää vald.

 

Lisainfo: Kaidi Pajumaa
Tel. +372 5340 2828
E-post: 20Kaidi.Pajumaa@otepaa.ee/">Kaidi.Pajumaa@otepaa.ee
Lisainfo  ja ettepanekud jutusaate kohta: tunnikeotepaad@gmail.com

Allikas: www.otepaa.ee
Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica