Üritused

04.08 PÄEVAPILET / Leigo Järvemuusika 20. juubel

04
aug
Algus: 18:00
Lisa sihtkoht >>
Koduleht: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/kogupere/messid-ja-festivalid/leigo-jarvemuusika-20-juubel-46835/?&shop_provider=ve&design=ve
Asukoht: Palupera vald, Valga maakond
Piletiinfo: Hind alates: 20€
Osta pilet: Piletilevi
Leigo Järvemuusika 20. juubel -  4. ja 5. august 2017
2017. aastal tähistab Leigo Järvemuusika oma 20. juubeliaastat. Just nii palju aastaid tagasi toimus Leigo väikesel pajudega saarel esimene Järvemuusika kontsert. Lisaks on au tähistada ka maestro Neeme Järvi juubelit, kelle auks annab festivalil kontserdi Eesti Riiklik Sümfooniaorkester.
Mõlema festivalipäeva viimast kontserti saadab suurejooneline tuleetendus.

4. august 18.00-23.30
4. augustil toimub kokku 3 klassikalise muusika kontserti. Esinejad avalikustatakse lähiajal.
Päeva uhkel finaalkontserdil esineb Risto Joosti ja Marius Järvi poolt loodud Leigo Järvemuusika Festivaliorkester. Esitatakse Arvo Pärdi „Salve regina“ ja „Aadama itk“.

5. august 17.00-23.30
5. augustil toimub kokku 4 klassikalise muusika kontserti.

Teiste hulgas astub üles ka Eesti Klaveriorkester, mis koosneb neljast klaverist ja kaheksast pianistist. Klaveriorkester astub üls kavaga milles leiab nii Urmas Sisaski, Rene Eespere kui ka Modest Mussorgski ning Rein Rannapi muusikat.
Festivalile annab uhke lõpuakordi Eesti Riiklik Sümfooniaorkester dirigent Neeme Järvi juhatamisel. ERSO esituses saab kuulata Bruchi viiulikontserti ja Schuberti 9. sümfooniat.

Festivali kava täieneb ja varuks on veel nii mõnigi põnev üllatus.

Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica