Üritused

Ott Lepland ''Taevas puutub maad''

08
juul
Algus: 19:00
Lisa sihtkoht >>
Koduleht: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/eesti-muusika/ott-lepland-taevas-puutub-maad-71334/?shop_provider=ve&design=ve
Asukoht: Kanepi tee 3, Otepää vald, Valga maakond
Piletiinfo: Hind alates: 10€
Osta pilet: Piletilevi
Ott Lepland laulab Eestimaa kirikute toetuseks
Üks Eesti armastatumaid meeshääli, Ott Lepland, annab juulikuus autorikavaga „Taevas puutub maad“ üheksa heategevuslikku kirikukontserti üle terve Eesti. Varasemast loomingust mõtlikuma ja kammerlikuma kavaga soovib Ott soojendada kuulajate südameid ning pakkuda erilist muusikalist hingekosutust.
"Esimest korda esitasin enda soolokava "Taevas puutub maad" Eestimaa kirikutes 2015. aastal. Oli tunda ja näha, et inimestele läksid need kontserdid väga hinge ning etteasted pakkusid ka mulle enesele väga palju, teistmoodi, erilisi ja võimsaid emotsioone," räägib kontsertide tagamaadest Ott Lepland. "Mul on hea meel, et saan oma muusikaga ka head teha, lauldes nii kirikute toetuseks kui pakkudes inimestele palju hingestatud emotsioone ning andes võimaluse võtta aeg maha oma igapäevastest argitoimetustest. Üheskoos publikuga saame Eesti kultuurielu ja maapiirkonnad uuesti elule äratada," sõnab muusik.
Kirikukontsertidel tuleb esitlusele Ott Leplandi autorilooming ning lisaks teiste armastatud Eesti autorite palad. Eriliselt pühakodade atmosfääri kohandatud soolokontsertide sarjaga kogutakse raha kirikute toetuseks.
 „Igalt müüdud piletilt läheb 10% toimumiskoha kiriku toetuseks, 15% aga Kirikufondile, millega kogutakse raha Eesti kirikute taastamiseks ning samuti tuge vajavatele inimestele hingehoiu pakkumiseks,“ rääkis Kirikufondi tegevujuht Katri Gailit. „Juba kaks aastat tegutsenud fondiga kasvatame raha pühakodade kui oluliste kultuuriväärtuste hoidmiseks. Lisaks mitmetele ühekordsetele suurannetustele on meil tekkinud hulk püsiannetajaid, kes väikeste igakuiste summadega õilsasse eesmärki panustavad. Eesti kirikud on armastatud kontsertipaikadeks, peame neid väärtustama ja hoidma. Ott Leplandi autorikava sobib suurepäraselt just pühakojas ette kandmiseks ja nautimiseks.“

Otepää turismiinfo
Otepää
Via Hanseatica